Головне

ЧС-2010. Бразилія легко розібралася з Чилі

28.06.2010 23:20 1051 0
ЧС-2010. Бразилія легко розібралася з Чилі

Ще в останньому матчі групового етапу проти Іспанії стало зрозуміло, що навряд чи збірна Чилі здатна створити сенсацію на поточній першості.

Граючи проти команд свого рівня чи навіть трохи сильніших, підопічні Бьєлси за рахунок пресингу і швидкості створювали собі потрібну перевагу. А от коли команда зустрілася з суперниками топ-рівня, то простого бажання і сили виявилося недостатньо.

Як і в матчі проти Іспанії, чилійці спробували зіграти з позиції сили, і, як і в попередньому матчі, відразу ж отримали проблеми біля власних воріт.

І якщо в матчі проти Іспанії, внаслідок вилучення, Чилі відійшли назад у захист і цим врятували себе від розгрому, то сьогодні тільки розслабленість самої Бразилії не дозволила їм забити більше трьох м'ячів.

Так чилійці мали моменти, показували цікаву гру, але ця гра більше нагадувала гру хлопчаків у дворі, а не матч у 1/8 фіналу світової першості.

Перший гол у ворота Браво став наслідком шаленої переваги Бразилії на другому поверсі. Майкон подав з кутового, а Жуан з 10 метрів головою відправив м'яч під поперечину.

Якщо подивитися епізод детальніше, то ми побачимо, що на м'ячі були троє бразильців, і будь-хто з них міг забивати без спротиву з боку захисників.

Чилійці кинулися з шашками наголо забивати м'яч у відповідь і відразу ж отримали контратаку. Робіньо пройшов лівим флангом віддав у центр на Кака, Кака вивів Луїса Фабіано по центру штрафного сам-на-сам, той обіграв воротаря і закотив м'яч у порожні ворота.

Підбив підсумок матчу на 59 хвилині Робіньо. Рамірес пройшов з м'ячем метрів 20, віддав лівіше на Робіньо, який з лінії штрафного обвідним ударом забиває третій гол.

У чвертьфіналі бразильці зустрінуться з Нідерландами, які сьогодні в іншому матчі 1/8 фіналу обіграли Словаччину.

Коментарі ()