Головне

ЧС-2010. Парагвай у серії пенальті переміг Японію

29.06.2010 19:45 934 0
ЧС-2010. Парагвай у серії пенальті переміг Японію

Матч, який хотілося б забути. Саме так можна охарактеризувати гру суперників протягом понад двох годин знущання над собою і над глядачами.

Схоже обидві команди вже виконали свою програму на світову першість і грати у футбол більше не входить до переліку їхніх завдань.

І якщо після сьогоднішньої гри хтось скаже, що Парагвай чи Японія були гідні грати у чвертьфіналі, то напевне він не буде щирим навіть із собою. З точки зору бажання і гри, навіть метушлива збірна Чилі виглядає набагато цікавішою і гіднішою чвертьфіналу.

Понад 120 хвилин відверто нудної гри з безліччю порушень, навісів та за мінімуму гольових моментів - це все, на що спромоглися команди.

За весь ігровий час команди мали максимум по одному відносно гольовому моменту. Обидва вони сталися у додатковий час.

На 98 хвилині Морель пройшов лівим флангом, змістився до центру і віддав у штрафний на Вальдеса, той у падінні проштовхував м'яч убік воріт, але Туліо і воротар стали на заваді.

А за 4 хвилини до закінчення овертайму Окадзакі після швидкої атаки лівим флангом відрізав пасом захисників суперника і віддав п'ятою у штрафний на Тамаду, який віддавав ще далі праворуч, але пас віддав неточно.

Хоча команди і стомилися за 120 хвилин метушні, але до серії пенальті підійшли відповідально. Перші п'ять ударів з 11 метрів досягли мети.

Розв'язка настала за рахунку 3:2 на користь Парагваю, коли до м'яча підійшов Комана. Воротаря японець обманув, але влучив у поперечину.

Надалі все вже було в руках Парагваю. Вальдес і Кардосо без жодних проблем забивають свої пенальті і виводять свою команду до чвертьфіналу.

Суперник латиноамериканців визначиться сьогодні увечері у матчі Іспанія - Португалія.

Коментарі ()