Головне

ЧС-2010. Капут Аргентині, Німеччина у півфіналі

03.07.2010 13:19 408 0
ЧС-2010. Капут Аргентині, Німеччина у півфіналі

Збірна Німеччина стала третім півфіналістом чемпіонату світу в ПАР, сенсаційно розгромивши команду Аргентини з рахунком 4:0. Німеччина була краще, швидше і по-праву виграла.

Аргентина, яка укомплектована зірками світового футболу попросту провалила гру. Причому, невдало зіграла кожна з ліній команди Дієго Марадони, розпочинаючи від воротаря, і закінчуючи нападом. Мессі був "закритий" і Аргентина була бліда в нападі. Кілька ударів лідера "Барселони" у площину воріт Бундестіма - ось і все на що Ліонель спромігся в цій зустрічі.

Безсумнівно, що на гру аргентинців вплинув швидкий гол вже на третій хвилині Мюллера. Аде і в подальшому Аргентина не мала чого протиставити стабільній та швидкій грі в атаці команди Йоахіма Льова. Підопічні Марадони не зуміли перелаштуватися від гри, коли їм не дають грати у свій футбол, зі швидким переходом з оброни в атаку. Повністю був програний центр поля, де господарем був Швайнштайгер і Ко. 

Ігуаін старався, але не мав пасів для взяття воріт, Тевес багато бив повз ворота і постійно сперечався із суддею. "Німецька машина" у цій зустрічі постала у всій красі. В атаці розривали "зіркову" Аргентину молодий Мюллер та майже ветерани Клозе та Подольскі. Швайнтшатйгер, чи не найкращий гравець у цьому матчі, своїм пасом на Фрідріха ще раз довів: у футбол грають усі, а перемагають німці.

Вже після рахунку 0:2 було помітно, що Аргентина не розуміє як грати проти Німеччині. Не зовсім це розумів і їх тренер. Лише стартові хвилин 15 другого тайму Аргентина намагалася грати у свій футбол, але Німеччина вистояла, і забила спочатку третій, а потім і четвертий гол у ворота Ромеро.

Німці довели, що розгром Англії в 1/8 фіналу виявився зовсім несенсайціним, а у футбол грають команди, а не окремі "зірки", якими постали у матчі з Бундестімом імениті аргентинці.

У півфіналі турніру Німеччина зустрінеться з переможцем пари Парагвай - Іспанія.

Коментарі ()