Головне

У провалі збірної Англії звинувачують Руні

19.07.2010 23:05 491 0

Технічний директор Футбольної федерації Франції Жерар Ульє сказав, що збірна Англії так погано виступила на чемпіонаті світу в ПАР через нападника Вейна Руні.

"Я багато думаю про те, чому великі футбольні команди, такі як Франція, Англія, Італія, так рано залишили чемпіонат і не показали того, чого ми від них чекали, - цитує Ульє sportbox.ru з посиланням на The Guardian.

"Є багато причин, але в основному, вважаю, що провина лежить на провідних гравцях цих збірних. Я зараз говорю переважно про нападника англійців Вейна Руні. Поміркуєте самі, якби він забив хоча б пару м'ячів на чемпіонаті, то результат був би зовсім іншим. Чому він так не зробив? За "Манчестер" у минулому сезоні він відправляв у ворота суперника м'ячі чи не в кожній грі .

Подивіться на збірну Уругваю. Чому ця команда пройшла так далеко? Тому що нападник Дієго Форлан показав усе, на що здатний. Багато в чому завдяки ньому ми бачили уругвайців у матчі за третє місце. Не знаю, що сталося з Руні. Можливо, позначився занадто довгий сезон в англійській прем'єр-лізі.

Коментарі ()