Головне

ЧС-2010. Пуйоль підбив "німецький танк" ВІДЕО

07.07.2010 23:20 304 0
ЧС-2010. Пуйоль підбив "німецький танк" ВІДЕО

Відео голу

Завантажте Flash Player, щоб переглянути відео.

Збірна Іспанії вперше у своїй історії пробилася до фіналу чемпіонату світу. У другому півфіналі Мундіалю в ПАР іспанці з мінімальним рахунком 1:0 перемогли команду Німеччини. Реваншу за фінал Євро-2008 у Бундестіма не вийшло. Іспанія була краще, швидше і заслужено перемогла.

Обидві команди до гри підійшли дуже виважено. Щільна гра в захисті і мінімум ризику в нападі. За перші 45 хвилин обидві команди відзначилися лише трьома моментами. У німців небезпечно бив Троховскі удар якого з 30 метрів потягнув Касільяс. Іспанці ж були ближче до успіху. Спочатку Вілья зіграв на випередження, але не зумів переграти Нойера, а вже пізінше Пуйоль з метрів 8 пробив вище воріт.

Німеччина, на відміну від матчів з Аргентиною та Англією не зуміла нав`язати свою гру іспанцям, які були швидше і зуміли відвоювати центр поля, що втілилося у їх ще більшу перевагу у другому таймі.

Хаві, Педро та Іньєста завжди знаходили простір, щоб кинути в прорив Вілья. На початку другого тайму бомбардирував ворота німців сильними ударами Хабі Алонсо, але не влучав у "рамку". Далі ще одна 5-хвилинка іспанців і Нойер парирує удар Хаві, а Вілья не вистачає кількох сантиметрів, щоб проштовхнути м`яч у пусті ворота.

Здавалося, що Німеччина не витримає і попливе, але ні. Німці, вони і в Африці німці. Підопічні Льова отямилися і навіть намагалися гостро зіграти в атаці, хоча щільний захист іспанців та чудова гра Піке та Пуйоля на другому поверсі не залишили їм шансів у штрафній.

Не вистачало Німеччині швидкого Мюллера, але це вже головна біль Льова, а не іспанців. Як показав результат гри, з цією проблемою наставник Бундестіма так і не впорався. Клозе та Подолські не вистачало свіжості та маневрів у штрафній суперника, що добре виходило у Мюллера.

На 73 хвилині капітан "Барселони" Пуйоль перестрибнув, захисника німців і навіть Піке і пробив у верхній кут воріт Німеччини - 1:0.

Після забитого голу Іспанія трохи віддала ініціативу, але не надовго. Міг врятувати Німеччину Кроос, але його удар парирував Касільяс. Іспанія ж не дала шансів Німеччині розгулятися в нападі і могла навіть забити другий гол, але Педро забарився з пасом на Торреса чим розлютив Дель Больске і був замінений.

У  час, який залишався, Іспанія не просто грала на відбій, а атакувала і пресингувала. Останні хвилин з десять Нойер провів на прозиції центрального захисника, але і це не допомогло Німеччині врятуватися.

Тепер Бундестім має готуватися до матчу за третє місце з Уругваєм, а Іспанію чекає фінал чемпіонату світу з Нідерландами.

Коментарі ()