Головне

ЧС-2014. Відбірковий етап. Англія - Україна 1:1. За крок від перемоги. ВІДЕО

11.09.2012 11:05 472 0
ЧС-2014. Відбірковий етап. Англія - Україна 1:1. За крок від перемоги. ВІДЕО

Збірна України з нічиєї на "Вемблі" стартувала у відборі до ЧС-2014. Нічиєї, якій багато хто засмутився, але якби ще до початку гри їм сказали, що результат буде саме таким, більшість би погодилась на нього не задумуючись.

Проте, як показала гра, у нашої збірної були всі шанси на перемогу. Суперник тримаючи в пам'яті останній очний поєдинок у груповому етапі Євро-2012 гру розпочав дуже обережно. А українці вже з перших хвилин підтвердили всі побоювання Роя Ходжсона заявивши, що такого матчу як проти Молдови сьогодні не буде.

Також не можна не відзначити фортуну, яка сьогодні була на стороні української збірної. Англійці створили величезну кількість моментів, але футбольний бог віддав боржок дружині Блохіна за незарахований гол на Чемпіонаті Європи, і з гри у команди з Туманного Альбіону забити ніяк не виходило.

Двічі українську команду рятувала стійка, декілька разів П'ятов якимось неймовірним чином не давав м'ячу залетіти у сітку воріт, гол Дефо на десятій хвилині арбітр не зарахував через порушення правил ще до удару. Англійці дуже нервували, при цьому не цуралися грати дуже брудно, за що у підсумку і отримали від рефері шість жовтих карток і вилучення Джеррарда.

А українці ближче до середини першого тайму все частіше ходили в атаку, одна з яких і завершилась феноменальним ударом Коноплянки. Євген як тренувальний манекен прибрав самого Стівена Джеррарда, і відправив м'яч у точку, з якої Джо Харту його було не дістати.

У другій половині господарі почали діяти більше на атаку, Ходжсон до середини тайму зробив усі заміни, а от Блохін не поспішав випускати нових гравців. Можливо, саме тому збірна України почала "підсідати" і у англійців з'являлося все більше моментів.

Один з яких і завершився призначенням пенальті в наші ворота. Євген Хачеріді, який провів поєдинок на дуже хорошому рівні, за три хвилини до завершення основного часу зіграв рукою у володіннях П'ятова, а сам Андрій не зміг впоратися з точним ударом Лемпарда.

І, незважаючи на те, що вже в наступному епізоді господарі залишилися у меншості через другу жовту свого капітана, в української команди вже не залишилося ні фізичних, ні емоційних сил, щоб вплинути на результат поєдинку. Україна не взяла три очки, але показала, що в неї є команда.

P.S. Ще одним приємним моментом сьогоднішнього матчу стали вболівальники української збірної, підтримка яких була настільки активною, що деяким містам, в яких останнім часом дуже часто доводиться грати національній команді, треба у них повчитися.


Украина - Англия 1-1 Обзор по stvolfd

Коментарі ()