Головне

ЧС-2014. Україна - Чорногорія 0:1. Не танцювати нам ламбаду на Копакабана...ВІДЕО

16.10.2012 13:01 1208 0
ЧС-2014. Україна - Чорногорія 0:1. Не танцювати нам ламбаду на Копакабана...ВІДЕО

Збірна України знову програла у футбол. Після нічиєї з Молдовою, яка рівносильна поразці, українці на НСК "Олімпійському" поступилися команді Чорногорії у 4 турі відбору до ЧС-2014 року. Футболу знову не було. Збірна знову добре ганяли по полю била у бік воріт, але не в площину, і була командою окремих виконавців. 

Не врятував месія-Коноплянка. Гравець "Дніпра" був одним з найактивніших, але часто грішив тим, що не бачив нікого на полі крім себе. Збірна України знову нагадувала хор "мальчиков-зайчиков", де кожен веде свою пісню. Більшість гравців не розуміла куди віддати пас, і хто грає попереду. Лише Євгеній Селезньов наматував кола по полю НСК "Олімпійський", але на жаль, без особливого результату.

Чому Андрій Баль не послухав Олега Блохіна, коли той сказав: Селезньов поки не дотягує до рівня збірної. Так, і справді, і ніколи не дотягував. Як не дотягує до цього рівня поки й Бутко. Цікаво, чому тренерам збірної Балю та Заварову було просто не взяти склад, який Блохін виставив на гру з Англією. Ця ж команда вже награвалася!

Після шквалу критики після гори у Молдові, Баль вирішив виставити відразу двох форвардів, але не вгадав із Селезньовим і Девічем. Чорногорія - це не Молдова і там є гравці, які можуть забивати. Після обрізки Михалика, який пасував на Кучера, що був на лівому фланзі півзахисту (!!!???) пішла атака, вихід сам на сам з П`ятовим Дамьяновича і гол.

Це був гол в роздягальню. А що ж збірна України у перші 45-хвилин? Було кілька небезпечних моментів. Кілька разів били по воротах Конополянка та Гусєв, та влучали або ж у голкіпера, або ж пробивали повз "рамку". Чорногорці не лізли вперед, грали зряче і постійно пресингували. Розчарував Тимощук, який програв більшість єдиноборств своїм візаві. Ще одне питання по складу - це місце Тимощука у нинішній команді.

У другому таймі 50-тисяч глядачів очікували ренесансу синьо-жовтих, але не дочекалися. Міг бути взагалі розгром. П`ятов одного разу потягнув удар Баша, а потім відбив 11-метровий. До речі, пенальті у ворота привіз Селін, але це зробив це настільки примітивно, що суддя навіть не сумнівався, чи вказувати на 11-метрів. Добре, що удар Йоветіча взяв П`ятов і міг стати героєм матчу. Але героїв-гравців у збірній України цього вечора не було. Так, було бажання, але не було команди. Лише на 80-й хвилині Баль визрів до заміни стаєра-Селезньова. Запізно вийшов на поле Ярмоленко.  Міг врятувати очко українцям Ротань, але на останніх хвилинах не поцілив у ворота з кількох метрів.

Нині в команди вже немає тренера, і це був останній матч Баля з приставкою в.о і напевно, взагалі останній як наставника, який сам тренує команду. За останні два матчі збірна України втратила 5 очок і це занадто у боротьбі за путівку на ЧС-2014. 

Вже на матч 5 туру з Польщею українців виведе новий тренер і це вже буде 2013 рік. Старт у відборі українці провалили, це окрім нічиєї Блохіна з Англією. 

P.S. Досі не можу зрозуміти, чому на поле з гравцями збірної виходить співати гімн України президент ФФУ Анатолій Коньков? Якщо на фарт, як це було з Англією, то варто пану Конькову змінювати традицію, фартового Олега Блохіна купили в "Динамо".


Road to Brasil Ukraina versus Montenegro... по CGSPORT

Коментарі ()