Головне

Тренер Молдови: "У нашій групі після Англії потрібно ставити Україну"

27.03.2013 00:29 585 0

Різниця у класі між збірною Молдови та збірної України є, і чимала.

Про це після поєдинку в Одесі розповів головний тренер збірної Молдови Іон Карас.

"Хочу привітати збірну України з перемогою. Із заслуженою перемогою. Особливо нам важко було у першому таймі. Хоч до перерви і не було голів, але тиск був відчутним", - сказав він.

"Що стосується пропущених нами голів, то у першому випадку ми втратили м'яч, отримали швидкий випад збірної України, і гол. Потім пропустили зі стандартного положення внаслідок неуважності", - додав тренер.

За словами Караса, коли вдалося один м'яч відквитати, збірна Молдови піднялася духом, але залишалося мало часу, та й сили закінчувалися.

"Різниця у класі між нашою збірною та збірної України, звичайно, є. Нам ще рости і рости. А збірній України бажаю успіхів. Ситуація у нашій групі склалася дуже непроста, на вихід з групи приблизно у рівній мірі претендують відразу чотири команди. Я бажаю, щоб українську збірну у цій боротьбі супроводжувала вдача", - зауважив наставник.

Окрім того, Карас сказав, що збірна України сильніша за команду Чорногорії.

"Я набагато вище ставлю збірну України. У чорногорців є лише два гравці високого класу, а рівень решти виконавців - нижче. Збірна ж України збалансована у всіх лініях. Якщо будувати команди нашої групи за рівнем і класом, то вважаю, що після Англії потрібно ставити Україну", - цитує його dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()