Головне

Лемпард: "Три очки в Києві значно підвищать наші шанси на успіх"

08.09.2013 20:44 355 0

Збірна Англії усвідомлює, що їй протистоятиме дуже сильна команда.

Про це розповів півзахисник національної команди Англії Френк Лемпард, який поділився думкою про майбутнього суперника по відбору до ЧС-2014 – збірну України.

"Я дуже вражений збірною України . У них був досить неважливий старт відбіркової кампанії , але в грі з нами вони продемонстрували відмінні здібності", - сказав хавбек "Челсі".

"Футболісті української збірної демонструють відмінну техніку , а також мають швидкі фланги. Не думаю , що в той вечір в Лондоні ми були в нашому кращому стані , проте не програти , коли ти не в своїй кращій формі , - це також дорогого коштує", - додав він.

За словами футболіста, команда Англії їде в Київ з усвідомленням того , що ій протистоятиме дуже сильна команда.

"Але ми впевнені у своїх власних здібностях. У нас , безсумнівно , є команда , яка може отримати необхідний результат", - зазначив Френк.

"Ми завжди знали , що в цій групі буде непросто. Люди можуть недооцінити групу , коли не бачать серед суперників Іспанію або Німеччину , але ми розуміли , що нам будуть протистояти сильні команди", - підкреслив він.

Лемпард вважає, що перемога значно б закріпила турнірні позиції його команди, адже Після гри з Україною буде ще два важких домашніх поєдинки.

"Я вважаю, що три очки у Києві значно підвищать наші шанси на успіх у цій групі , - цитує Лемпарда  fc-dinamo.kiev.ua з посиланням на worldfootball.

Коментарі ()