Головне

До Сан-Марино Фоменко не взяв Степаненка та Хачеріді

14.10.2013 10:56 813 0

У понеділок, 14-го жовтня, національна збірна команда України вилетіла до Сан-Марино, де наступного дня зіграє свій останній матч відбору на ЧС-2014.
 
З числа тих футболістів, які були викликані в розташування української національної команди на поточний збір, до столиці Сан-Марино вирушило 24 гравці.
 
У порівнянні з недавнім поєдинком проти Польщі, розташування збірної України покинули захисник київського "Динамо" Євген Хачеріді та півзахисник донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко, які змушені пропустити гру з Сан-Марино через перебір жовтих карток.
 
Проте допомогти "синьо-жовтим" зможе Олександр Кучер, який відбув дискваліфікацію у матчі з поляками.
 
Таким чином, головний тренер збірної України Михайло Фоменко зможе розраховувати на наступних виконавців, 18 з яких сформують заявку на гру:
 
Воротарі: Андрій Пятов, Максим Коваль, Рустам Худжамов;
 
Захисники: В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, Віталій Мандзюк, Артем Федецький;
 
Півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Роман Безус, Євген Коноплянка, Руслан Ротань, Микола Морозюк, Едмар, Денис Дедечко, Анатолій Тимощук, Дмитро Хомченовський, Олександр Ковпак, Олексій Гай, Валерій Федорчук;
 
Нападники: Євген Селезньов, Роман Зозуля, Марко Девич.
 
Додамо, що здійснивши переліт в Сан-Марино, збірна України відразу заселиться в готель і, перепочивши, ввечері проведе тренування на полі "Олімпійського стадіону"  в місті Серравалле .

А перед початком тренування головний тренер української національної команди Михайло Фоменко дасть регламентну передматчеву прес -конференцію, пише dynamo.kiev.ua.
 
Нагадаємо, матч Сан-Марино - Україна відбудеться у вівторок, 15 жовтня, і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Коментарі ()