Головне

Тремулінас: " Україна - це футбольна нація, яка зараз на підйомі"

23.10.2013 11:40 339 0

У складі українців немає суперзірок, як Шевченко, але  велика частина молодих виконавців можуть вирости у висококласних гравців.

Так вважає захисник київського "Динамо" та кандидат у збірну Франції Бенуа Тремулінас, який  в інтерв'ю Goal.com розповів, яких гравців збірної України слід найбільше боятися "Гальським півням". 

"У складі збірної України є багато дуже перспективних футболістів. Якщо вони зможуть продемонструвати свій футбол в стикових матчах, то Франції буде дуже не просто", - зазначив він.

"Я особисто бачив матч українців в Києві проти збірної Англії - у британців були реальні проблеми з цією командою", - сказав Тремулінас.

На думку футболіста, безумовно, фланги - козир України.

"Там грає мій партнер по "Динамо" Андрій Ярмоленко. З іншого боку розташовується лідер "Дніпра" Євген Коноплянка - дуже хороший футболіст, швидкий і технічний. Ці виконавці - атакуюча міць збірної України", - запевнив Тремулінас.

Француз також відзначив форвардів "синьо-жовтих" Девіча і Зозулю.

"Правда, вони рідко грають разом. Дійсно, зараз у складі українців немає суперзірок, як Шевченко, але я вважаю, що велика частина молодих виконавців можуть вирости у висококласних гравців", - зазначив він.

Зі слів Тремулінаса, ці матчі покажуть реальний рівень обох збірних.

"Козир Франції - Франк Рібері, який вже довгий час вважається одним з кращих футболістів світу", - розповів захисник "Динамо".

"Українські збірники з "Динамо" побоювалися зустрічей з Францією - ми говорили про це. Я б порадив остерігатися України - це футбольна нація, яка зараз на підйомі", - підсумував Тремулінас, слова якого наводить football24.ua.

Коментарі ()