Головне

У ФФУ є сім днів, щоб підготувати повну апеляцію до ФІФА

03.10.2013 16:40 338 0

Апеляція, яку ФФУ відправила до ФІФА, не була повною через те, що в української сторони було мало часу.

За словами Григорія Суркіса, федерація має у розпорядженні сім днів, щоб повністю сформулювати і наповнити конкретикою апеляцію.

"Зауважу, що апеляція, яка дозволила нам призупинити рішення - вона часткова. Ми просто не мали часу підготувати апеляцію, яка б зачіпала всі спірні, на нашу думку, моменти. У нас було обмаль часу, тому ми перерахували тільки основні пункти і ФІФА пішла назустріч, призупинивши санкції", - заявив Суркіс.

"Щоб дати повну розгорнуту апеляцію у нас є сім днів. За цей час ми повинні повністю сформулювати і наповнити конкретикою апеляцію. Наприклад, президент країни дав розпорядження прокуратурі та СБУ розібратися і виявити винуватців тих негативних моментів, які були на "Львів Арені", - зазначив він.

"Коли отримаємо результати - будемо знати, це були випадкові люди чи спланована акція. У нас будуть аргументи на руках, які ми зможемо пред'явити в апеляції", - цитує віце-президента УЄФА footboom.com.

Як відомо, ФІФА не знімала з України санкцій за появу забороненої символіки на матчі з командою Сан-Марино у Львові, проте призупинила їх дію на час розляду апеляції.

Раніше повідомлялося, що матч відбірного турніру ЧС-2014 між збірними України і Польщі 11 жовтня в Харкові пройде з глядачами.

Коментарі ()