Головне

Сьомін: "Україна зіграла гідно. Особливо враховуючи суперника"

21.11.2013 10:37 215 0

У збірної України велике майбутнє.

Таку думку висловив головний тренер "Габали", екс-наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін.

"Перспективи (нинішнього складу збірної України - ред.) очевидні. Після приходу Фоменка команда програла тільки один матч. Франції. Хоча в суперниках, крім неї, була Англія, сильна Чорногорія, міцна Польща. Але очок Україна майже не втрачала. Вважаю, випередити її в групі англійцям допомогло лише диво", - зазначив він.

За словами фахівця, Україна поступилася Франції в поєдинку на "Стад де Франс" через брак в команді Фоменка рівного резерву.

"Французи зробили п'ять замін у стартовому складі і команда стала тільки сильнішою.  Україна ж повноцінно замінити тих, що вибули, не змогла. Більша кількість класних гравців і рівна обойма допомогла господарям відновитися після першого матчу і сильно провести другий", - зауважив Сьомін.

"На мій погляд, Франція показала найсильнішу гру за останній час. А ось підопічним Фоменка вдруге за чотири дні діяти на максимумі було дуже важко. Ще й тому, що вже на початку другого тайму був вилучений Хачеріді", - наголосив фахівець.

Він також зазначив, що в цілому результат двоматчевого раунду між збірними України і Франції закономірний.

"Але якщо розглядати саме двоматчеве протистояння, то Україна зіграла гідно. Особливо враховуючи суперника. На мою думку, Франція - найсильніша з команд, які могли дістатися. І до сюрпризу не вистачило дещиці", - сказав Сьомін, слова якого наводить sportdaily.ru.

Нагадаємо, у вівторок, 19 листопада, збірна України була розгромлена Францією у повторній грі плей-офф відбору на чемпіонат світу 2014 року з рахунком 0:3.

За сумою двох матчів збірна Франції переграла Україну із загальним рахунком 3-2.

Коментарі ()