Головне

ЧС-2014. 1/8 фіналу. Мессі "за вуха" витягнув Аргентину до чвертьфіналу

01.07.2014 18:19 1202 0
ЧС-2014. 1/8 фіналу. Мессі "за вуха" витягнув Аргентину до чвертьфіналу

Збірна Аргентини з величезними проблемами пробилася до 1/4 фіналу бразильського Мундіалю. У поєдинку зі Швейцарією команда Ліонеля Мессі була близькою навіть до вильоту з турніру, але на останніх хвилинах доданого часу небесно-блакитним все ж вдалося вирвати перемогу.

Загалом, основний час цього поєдинку видався дуже бідним на події. У пері 45-ть хвилин Швейцарія показала навіть кращий футбол, аніж суперник, і мала дві чудові нагоди забити. Якби свої моменти реалізували Дрмич і Джака - у чвертьфіналі грала б саме альпійська команда.

У другому таймі Аргентина дадала у активності, і у годинникарів почали з'являтися проблеми. Проте, фінальний штурм воріт Бенальо ні до чого не призвів, і поєдинок плавно перейшов у фазу овертайму. Аргентина підсіла фізично, і у швейцарців знову з'явився шанс вирішити все, не чекаючи серії пенальті.

Швейцарці більше атакували, але майже 30-ть додаткових хвилин переможця так і не виявили. Команди вже думками були в серії одинадцятиметрових ударів, однак, на останніх хвилинах Аргентину традиційно "витягнув" Мессі. Черговий рейд футбольного генія завершився ідеальним пасом на Ді Марію, і той свій шанс не змарнував.

Швейцарці кинулися відігруватися, суддя додав три хвилини, і у них знову-таки були всі шанси, щоб забити, і таким чином продовжити боротьбу. Але удар Джемаілі після подачі з кутового прийняла на себе стійка, а Шакірі не зміг якісно пробити зі стандарту майже з лінії штрафного.

У підсумку, перемога Аргентини, яку заслуженою назвати буде не правильно. Швейцарія не менше суперника заслужила на продовження боротьби, але не використані моменти в кінцівці зустрічі зіграли злий жарт з "генералом" Хітцфельдом, і його командою.

Коментарі ()