Головне

Блаттер: "Як президент ФІФА я задоволений організацією турніру"

14.07.2014 17:55 724 0

Чемпіонат світу в Бразилії вийшов незабутнім.

Про це заявив президент ФІФА Йозеф Блаттер.

Президент ФІФА виступив в Ріо-де-Жанейро на прес-конференції, в рамках якої поділився своїми враженнями від чемпіонату світу, що пройшов у Бразилії.

"Я відчуваю себе щасливою людиною. Як президент ФІФА я задоволений організацією турніру. Це було непросто, враховуючи розміри країни і величезні відстані між приймаючими сторонами", - зазначив він.

"Але я відвідав різні місця і можу з упевненістю стверджувати: в організаційному плані чемпіонат вдався. І я щасливий як футболіст", - заявив Блаттер.

За його словами, з точки зору видовищності гри чемпіонат вийшов незабутнім.

"Мені доставив величезне задоволення футбольний спектакль, який ми спостерігали впродовж цього 31 дня. З точки зору видовищності гри чемпіонат теж вийшов незабутнім", - розповів президент ФІФА.

"Напевно, Папа Франциск не дуже задоволений результатом фінального матчу - адже збірна його країни програла. Але це був великий матч. І йому не можуть не імпонувати головні посили чемпіонату: футбол об'єднує, футбол - за мир на планеті", - передає слова Блаттера кореспондент championat.com.

Нагадаємо, чемпіоном світу з футболу стала збірна Німеччини, яка обіграла у фіналі національну команду Аргентини з рахунком 1:0.

Коментарі ()