Головне

ЧС-2014. 1/4 фіналу. Франція - Німеччина 0:1. Бундесмашина в`їхала у півфінал

04.07.2014 15:43 60 0
ЧС-2014. 1/4 фіналу. Франція - Німеччина 0:1. Бундесмашина в`їхала у півфінал

Збірна Німеччина стала першим півфіналістом чемпіонату світу у Бразилії. Показавши доволі прагматичний футбол німці у чвертьфіналі здолали збірну Франції з мінімальним рахунком 1:0. Для Бундестіму ця перемога не є неочікуваною, а скоріше прогнозованою.

Франція на цьому чемпіонаті світу ще не грала з командами рівня Німеччини, а перемога над Нігерією в 1/8 фіналу відбулая скоріше на класі команди Дідьє Дешама. У Бундесмашини дорога до півфіналу була куди більш терниста. Тяжкі матчі в групі, окрім першої гри з Португалією та валідольний гра 1/8 фіналу з Алжиром. Але у чвертьфіналі з Францією німецькі футбоілсти шансів суперникам не далі.

Після швидкого голу вже на 13 хвилині від Хуммельса німці почали грати у свій футбол. У комади Йоахіма Льова краще тримався м`яч і вони більш грамотно грали в захисті, вигравши боротьбу в центрі поля та швидко атакуючи. Особливо активними були Мюллер та Кроос.

Усі моменти, що були біля воріт Німеччини нейтралізував Нойєр. Удари Бензема та Вальбуена Нойєр витягував після чудових сейвів. Франція шансів на нічию у цій грі практично не мала. Щодо Німеччини, то вона могла вратити надію хоча б на мирний результат ще в середині другого тайму. Тоді Шюллер з метрів 11-ти не зумів переграти Льоріса.

Вже в доданий арбітром час після удару Бензема ще один диво-сейв демонструє Нойєр і Бунедестім заслужено виходить до півфіналу, де чекатиме на переможця матчу Бразилія - Колумбія.

Коментарі ()