Головне

ЧС-2014. 1/4 фіналу. Аргентина - Бельгія 1:0. "Червоні дияволи" їдуть додому

05.07.2014 18:06 498 0
ЧС-2014. 1/4 фіналу. Аргентина - Бельгія 1:0. "Червоні дияволи" їдуть додому

Збірна Аргентини стала третім півфіналістом чемпіонату світу у Бразилії. У непростому чвертьфінальному матчі Мессі і Ко обіграли збірну Бельгії з рахунком 1:0.

Як і очікувалося, "червоні дияволи" дали бій Аргентині, хоча це було й тяжко зробити. Аргентина вийшла на гру в бойвому складі за виключенням травмованого Агуеро. Вільмотс зробив лише одну заміну у порівнянні матчу 1/8 фіналу з США. Не пішла гра у форварда Оріджи, якого надійно в першому таймі прикрив Гарай.

Забили ж першими аргентинці і вже на 8 хвилині матчу. Як виявилося, це був єдиний гол в цій грі. Несподівано для Куртуа з лінії штафного вистрілив Ігуаїн, котрий поклав м`яч у кут воріт збірної Бельгії. Після пропущеного голу Бельгія збільшила атакуючий порив, але довго не виходило щось створити біля воріт Ромеро. У середині першого тайму удар де Брейне потягнув воротар біло-синіх, а після удару головою Міральяса м`яч промайнув поруч зі штангою. Ось і всі моменти на перший тайм у Бельгії.

Аргентина окрім забитого голу мала ще кілька нагод збільшити рахунок, але найкраща була в Мессі, який зі штафного з метрів 18-ти пробив трохи вище хрестовини воріт. Але не це найголовніша проблема для аргентинців. На 33-ій хвилині був змушений залишити поле Ді Марія, який був двигуном атак збірної Аргентини.

У заключні 45 хвилин гри Аргентина розпочала грати другим номером, але так і не дала Бельгії щось створити попереду по-справжньому небезпечного. Зробивши кілька замін Сабелья довів кількість опорних півзахисників до чотирьох і пройти такі редути бельігійцям було не до снаги.

До 90 хвилини матчу Аргентина практично нічого не створила біля воріт Куртуа. А вже в доданий арбітром час Мессі не використав вихід сам на сам з воротарем, пробивши у Куртуа. Бельгія билася до останнього і навіть в 5-ту додану хвилину мала шанс зрівняти рахунок. Спочатку не дограв як слід у штрафній Лукака, а удар Вітселя прийшовся вище воріт.

При усій повазі до Бельгії саме Аргентина довела, що заслужено буде грати у півфіналі чемпіонату світу і чекати на суперника в матчі Нідерланди - Коста-Ріка.

Коментарі ()