Головне

На перше тренування Шевченка на чолі збірної завітало близько 4 тисяч уболівальників

29.08.2016 23:29 857 0

Напередодні старту у відбірковому турнірі чемпіонату світу, який для "синьо-жовтих" розпочнеться 5 вересня матчем проти команди Ісландії, національна збірна України провела на НСК Олімпійський відкрите тренування для уболівальників.

А їх цього вечора на головну арену країни завітало біля чотирьох тисяч, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

До початку тренування команда провела офіційне фотографування, а потім, поспілкувавшись із журналістами, гравці та наставники зробили фото на згадку із дітьми, чиї батьки були змушені залишити тимчасово окуповані території, або ж захищають нашу державу, беручи участь в АТО.

Згодом футбольні м’ячі на трибуни вибивав захисник "синьо-жовтих" та німецького Дармштадту Артем Федецький. Потім цю "місію" виконали інші гравці збірної, головний тренер команди Андрій Шевченко та президент ФФУ Андрій Павелко.

На шляху до автобусу футболістам довелося витримати ще одну "атаку" вболівальників, які прагнули сфотографуватися, або ж отримати автограф свої кумирів.

Наприкінці тренування Андрій Шевченко подякував глядачам за підтримку.

 
Коментарі ()