Українська правда

Ахметов каже, що вірить в Шевченка

Сергей Шемшученко — 5 вересня 2016, 08:37

Президент Шахтаря Рінат Ахметов вірить в Андрія Шевченка.

Про це він заявив у коментарі Великому Футболу, коментуючи перспективи екс-футболіста на посаді головного тренера збірної.

"Шевченко у футболі - це ім'я, якому ми повинні все аплодувати стоячи. Як гравцеві, як футбольній особистості. Будемо сподіватися, що і на новому терені у нього все вийде добре", - сказав він.

На питання, чи можна в Шевченка вірити, Ахметов зазначив: "Я вірю".

"Він великий гравець. Знає у футболі все. Працював з великими тренерами. Чому в нього не повинно вийти?", - підсумував президент Шахтаря.

За словами Ахметова, його не хвилює, що Андрій Шевченко - кум президента ФФУ Андрія Павелка.

"Навіть якщо він кум президента ФФУ, ім'я своє у футболі він заробив в чесній боротьбі, у відкритій конкуренції - став найкращим гравцем Європи. Ми всі знаємо Шевченка, але ніхто раніше не знав Павелка", - зазначив Ахметов.

На питання, що він скаже про роботу нового очільника федерації, Ахметов заявив: "Я звик не поспішати. Звик все-таки дати можливість проявити свої найкращі якості".

"Я дуже хочу, щоб в Андрія Павелко все вийшло, щоб він домігся в українському футболі саме тих успіхів, яких ми від нього чекаємо", - підсумував президент Шахтаря.

Як відомо, раніше Ахметов заявив, що готовий відпустити Даріо Срну у Барселону безкоштовно.

Рінат Ахметов