Українська правда

Російський коментатор вважає, що Україна не потрапить на ЧС-2018

Сергей Шемшученко — 5 вересня 2016, 18:35

Збірна України, швидше за все, не потрапить у фінальну частину ЧС-2018.

Принайнмі так вважає російський футбольний коментатор Алєксєй Андронов.

"Шевченка кинули під танки? Не став би вдаватися до такого порівняння, все-таки ініціатором, судячи з усього, був він. З іншого боку, в України така група, яку вона, з Шевченком чи без нього, але, швидше за все, не пройде", - зазначив він.

"Ті ж Хорватія з Ісландією виглядають набагато сильніше. Ісландці на Євро не робили нічого надзвичайного, просто не стрибали вище голови. І їм цілком під силу утримати цей рівень", - додав Андронов.

На його думку, у Шевченка в будь-якому випадку, є два роки, щоб розібратися, що до чого.

"Плюс ще Туреччина, яка, як завжди, непередбачувана. А тут навіть друге місце нічого не гарантує. Тим більше, знову ж таки, ситуація так складається - я б дуже цього не хотів - що Україна може оголосити про припинення виступу у відборі, оскільки вирішила не їхати в Росію", - сказав коментатор.

"У Шевченка, в будь-якому випадку, є два роки, щоб розібратися, що до чого. На нього не повинен тиснути результат, оскільки Україна після 2006-го року не потрапляла ані на ЧС-2010, ані два роки тому в Бразилію. Для неї, як це не сумно звучить, природно туди не потрапляти", - підкреслив Андронов, слова якого наводить gazeta.ua.