Українська правда

Хавбек збірної Фінляндії: Матч проти України для нас дуже важливий

Сергей Шемшученко — 11 листопада 2016, 15:18

Збірні України та Фінляндії будуть грати у відкритий футбол.

Таку думку висловив півзахисник фінської збірної Александер Рінг, який поділився очікуваннями від матчу відбору ЧС-2018 проти України, який відбудеться 12 листопада в Одесі.

"Це буде дуже важлива гра для нас. Упевнений, що це буде відкрита гра. Побачимо вже в суботу. Найнебезпечнішим вважаю Ярмоленка у вашій команді, тому що я вже грав проти нього. Хороший гравець, дуже енергійний футболіст", - зазначив гравець.

"В цілому хороша команда, ми подивимося, наскільки вона сильна, вже в суботу. Я не можу сказати, який конкретний стиль ми сповідуємо. Все залежить від суперника. Ми трохи заплуталися на початку циклу. І нам потрібен такий стиль, який допоможе виправити ситуацію", - наводить слова Рінга Трибуна.

Раніше стало відомо, що півзахисники Перпарім Хетемай і Расмус Шуллер не зможуть допомогти збірній Фінляндії в поєдинку проти України.

Нагадаємо, 12 листопада збірна України в Одесі зіграє проти Фінляндії в матчі відбору до ЧС-2018, а 15 листопада в Харкові відбудеться товариський матч проти Сербії.