Головне

Збірна України розпочала підготовку до матчу з фінами і сербами. ФОТО

07.11.2016 20:09 1559 0

7 листопада національна збірна команда України розпочала свій збір напередодні матчу відбору ЧС-2018 проти Фінляндії та товариської зустрічі проти Сербії, що відбудуться 12 та 15 листопада відповідно.

Нагадаємо, що головний тренер Андрій Шевченко викликав до збірної 25 гравців, які і готуватимуться до майбутніх двобоїв.

7 листопада гравці прибували до готелю Platium у Козині, де традиційно базується збірна. Першою "ластівкою" нинішнього збору став Олександр Зінченко, в якого було призначено інтерв’ю для українських мас-медіа.

Наступними приїхали гравці луганської Зорі та Руслан Ротань. Далі настала черга гравців донецького Шахтаря - спочатку Олександра Кучера, а відразу після нього - його одноклубника Віктора Коваленка.

Потім настала черга Сергія Сидорчука та Сергія Кривцова. Ближче до 16 з коротким проміжком почали прибувати усі інші футболісти.

Ввечері на футболістів чекають командне зібрання та відновлювальне тренування. А вже завтра "синьо-жовті" проведуть відкрите тренування на НСК Олімпійський.

Коментарі ()