Українська правда

Ярмоленко: Розібрали збірну Хорватії від "А" до "Я"

Сергей Шемшученко — 23 березня 2017, 07:32

Збірна Хорватії не повинна здивувати команду України, адже гра "картатих" була розібрана від "А" до "Я".

Про це у коментарі прес-службі ФФУ заявив півзахисник нашої збірної Андрій Ярмоленко, який розповів, як пройшов австрійський збір "синьо-жовтих", а також сказав, що потрібно зробити нашій збірній, щоб перемогти хорватів.

"Гарно попрацювали. Що більше всього запам’яталося? Це те, що багато працювали над тактикою. Розібрали збірну Хорватії від "А" до "Я". Тому, в принципі, суперник нас нічим не повинен здивувати. Але подивимося, як буде", - зазначив він.

"Чесно кажучи, кардинально нічого не змінилося. Я думаю, всі хлопці знають футболістів, які грають у збірній Хорватії. Всі знають, що у хорватів сильний колектив, а ми вивчали те, за рахунок чого можна досягти позитивного результату, і те, чого їм не можна дозволяти на футбольному полі", - додав Андрій.

На думку Ярмоленка, головне бути командою на футбольному полі.

"Мотивація є завжди. Тим паче, коли ти граєш на національну збірну. Тому я думаю, що всі хлопці вийдуть та віддадуть усі сили, щоб досягти позитивного результату", - висловив думку півзахисник.

"Я вважаю, що головне – бути командою на футбольному полі. Знати, що за нас вболіває вся країна, та віддати всі сили заради перемоги", - підкреслив Ярмоленко.

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45.