Головне

Шевченко: Те, що ми могли зробити, ми зробили, хоча завжди хочеться більшого

23.03.2017 08:31 2436 0

На зборі в Австрії гравці збірної України отримали багато корисної інформації.

Про це заявив головний тренер національної команди України з футболу Андрій Шевченко, який підбив підсумки підготовки в Австрії.

"Ми всім залишилися задоволені. Постаралися максимально корисно використати цей час, хлопці отримали багато інформації, було багато теорії і насичених тренувань. Те, що ми могли зробити, ми зробили, хоча завжди хочеться більшого. Залишилося навести останні штрихи: провести передматчеве тренування і остаточно визначитися зі складом", - зазначив тренер.

"На щастя, всі хлопці в строю. Кілька тренувань через застуду пропустив Руслан Маліновський, а Микола Морозюк і Тарас Степаненко випали з обойми буквально на один день", - повідомив Шевченко.

Шевченко запевнив, що всі футболісти відпрацювали на хорошому рівні.

"Склад на гру ми визначимо вже скоро, дивлячись на тренування, як я вже сказав, ні до кого немає питань, але найголовніше - це гра. Краще суперника, ніж Хорватія, для того, щоб перевірити команду, знайти неможливо. Результат для нас дуже важливий, але для мене велике значення має і сама гра", - сказав він.

"У п'ятницю ми зрозуміємо, чи можемо витримувати ритм в боротьбі з хорошим колективом, протиставити йому ту структуру гри, яка була у нас восени", - додав Шевченко, слова якого наводить Команда№1

Як відомо, на поєдинку відбірного турніру ЧС - 2018 Хорватія - Україна буде аншлаг.

Матч збірної України проти Хорватії відбудеться 24 березня о 21:45.

Коментарі ()