Головне

Головний тренер збірної Хорватії: Ми грали проти дуже сильної команди

25.03.2017 01:16 1537 0

Рахунок 1:0 не відображає повною мірою переваги збірної Хорватії над Україною.

Про це заявив головний тренер збірної Хорватії Анте Чачич, який прокоментував перемогу над Україною (1:0) у відборі до ЧС-2018.

"Ми робили свою роботу. Наше завдання було домінувати, створювати тиск і ми його створювали. Навіть до голу ми мали велику перевагу. Вважаю, що рахунок 1:0 не відображає повною мірою нашої переваги. У свою чергу, Україна також мала моменти, які не реалізувала", - зазначив він.

"Хочу також сказати про чудову атмосферу, яка була на стадіоні. Ми дуже цінуємо наших уболівальників і їхню підтримку. Гра була відмінною зі всіх сторін. Проблеми? У нас була нова команда, гравці спробували себе на нових позиціях. Зазначу, що ми грали проти дуже сильної команди з потужними гравцями... Ми раді цьому результату, це відмінний результат", - сказав тренер.

За його словами, наступний матч проти Ісландії ще нічого не вирішить.

"Гол Калінича? Я б подивився його ще раз, щоб розповісти про нього. Якщо коротко – він майстер. Потрібно бути неординарним гравцем, щоб забити такий гол. Матч з Ісландією? Я б не сказав що ця гра все вирішить. Попереду ще п'ять матчів, і ми повинні бути готові до кожного з них", - зауважив він.

"Ситуація може загостритися в будь-який момент. Ми повинні бути уважні і постійно показувати свій найкращий футбол", - підкреслив Чачич, слова якого наводить УНІАН.

Коментарі ()