Головне

Ярмоленко: Можна сказати, що ми могли забити

25.03.2017 09:17 1302 0

У збірної України у матчі з Хорватією з'явилися моменти тільки після того, як тренерський штаб сказав пресингувати суперників.

Про це після поєдинку заявив один з лідерів національної команди України Андрій Ярмоленко, слова якого із Загреба передає кореспондент Чемпіона.

"Два різних тайми. І перші хвилин двадцять, думаю, Хорватія змусила так грати. І звичайно, що у них було багато моментів", - сказав він.

"У другому таймі все передивилися, і тренерський штаб сказав агресивніше грати в атаці, пресингувати. І після цього з'явилися моменти", - додав гравець.

За словами Ярмоленка, були певні моменти, якими хорвати здивували, але команда України все передивилася, тому тільки клас суперників сказався.

"Можна сказати, що ми могли забити. Це футбол. Буває, у команд взагалі немає моментів, але вони виграють. Але якщо такий разультат, це означає, що все по справі", - зауважив футболіст.

"Стратегія? Якою була, такою і залишається. У нас ще багато ігор. Проте я вважаю, що більше не маємо права на помилку. У всіх матчах, що залишилися, потрібно перемагати", - заявив Ярмоленко.

Також гравець Динамо додав, що у Хорватії є хороші виконавці, але це ще не збірна Іспанії, якщо так можна порівняти. 

Андрій Ярмоленко
Коментарі ()