Головне

Шевченко: Збірна України у грі з Мальтою зобов'язана спробувати нову тактику

19.04.2017 14:52 1366 0

Збірна України може спробувати нову ігрову схему у товариському поєдинку з Мальтою.

Про це повідомив головний тренер збірної Андрій Шевченко.

"Схема з трьома захисниками в збірній України? Чому ні? Будь-яка система безпосередньо залежить від рівня виконавців. Найбільш яскравий приклад – гра в останніх матчах київського "Динамо". Ми бачимо, як діють Денис Гармаш і Андрій Ярмоленко, як по-новому розкрився Микола Морозюк, як змінилася гра опорних півзахисників", - зазначив він.

"У будь-якої команди повинен бути набір тактик, і нам би теж хотілося мати в своєму арсеналі кілька варіантів ведення гри. Будемо виходити з того, на яких футболістів ми зможемо розраховувати, в якому вони приїдуть стані. Спаринг з Мальтою? Дійсно, для того, щоб діяти за новою системою, її потрібно хоча б один раз награти", - додав Шевченко.

За словами наставника української збірної, в контрольному поєдинку з Мальтою можна щось спробувати.

"В контрольному поєдинку можна щось спробувати. Ми зобов'язані це зробити, якщо у нас будуть виконавці, які можуть діяти на таких позиціях. Раніше ж у нас такої можливості не було. Був один спаринг, з сербами, але він проходив в кінці року, і ми надали можливість проявити себе в цьому матчі всім гравцям, яких викликали на збір", – сказав Шевченко, слова якого наводить zbirna.com.

Раніше стало відомо, що 24-го квітня Андрій Шевченко зустрінеться з тренерами команд УПЛ.

Коментарі ()