Головне

Посол Аргентини підключився до організації товариського матчу Мессі та К з Україною

04.05.2017 21:27 1494 0

Збірна Аргентини напередодні ЧС-2018, що відбудеться в Росії, може провести збір в Україні.

Також ведуться переговори щодо проведення товариського матчу між Україною та Аргентиною.

Цю інформацію підтвердив і Надзвичайний та Повноважний посол Аргентини в Україні Альберто Хосе Алонсо після зустрічі з президентом ФФУ Андрієм Павелком.

"Звичайно, можливість проведення поєдинку буде залежати від різних факторів, але ми намагаємося організувати цей матч. Проведення такого поєдинку стане успіхом для обох країн. Для нас дуже важливо, щоб матч відбувся, оскільки Україна є сильною футбольною державою", - заявив посол.

Щодо перспективи організації тренувального табору для збірної Аргентини в Україні напередодні фіналу ЧС-2018, пан Алонсо зазначив, що "це було б фантастично".

"Рішення, звичайно ж, прийматиме Асоціація футболу Аргентини. Але я буду наполегливо працювати, щоб аргентинська федерація вирішила організувати такий табір в Києві чи іншому місті України", - пообіцяв Альберто Хосе Алонсо.

Павелко також підтвердив факт переговорів між ФФУ та Федерацією футболу Аргентини щодо проведення товариської гри.

"Ідея організації тренувального табору в Україні сприйнята з великим ентузіазмом нашими аргентинськими колегами.

Зараз продовжуються переговори між ФФУ та Асоціацією футболу Аргентини щодо цього питання. Його вирішення, серед іншого, залежатиме і від успіхів збірної цієї країни в кваліфікації до ЧС-2018", - цитує Павелка офіційний сайт ФФУ.

Коментарі ()