Головне

Російський коментатор каже, що збірна України має зіграти на Мундіалі в Росії

12.06.2017 12:02 4188 0

Відомий російський коментатор Олексій Андронов, який відомий своїми симпатіями до збірної України, закликав підтримати команду Андрія Шевченка, а українцям не протестувати проти можливу участь їх збірної у фінальній стадії ЧС-2018 у Росії.

"Залишивши в стороні теорії змов, я все-таки ризикну запропонувати українським колегам, а також своїм друзям і товаришам зі збірної, федерації, та й просто уболівальникам – не запрягати віз попереду коня. Відбірковий цикл у самому розпалі, і якщо Україна вже в нього увійшла, не відмовившись грати на старті – значить, нічого і влаштовувати дискусії щодо можливої участі в Чемпіонаті світу.

Перш за все, це неповага до Шевченка й команди, яка чесно працює на футбольному полі. Втрутиться сторонній фактор, чи ні – ми дізнаємося після.

А зараз рейтинги матчів української збірної цілком на рівні, в московських барах за неї вболівають, і багато хто бажав би її побачити тут. Ті, хто вважає, що це не так – можуть відкрито повідомити про свою позицію. Можливо, навіть повідомити про неї у ФІФА. Щоб ступінь привітності і гостинності кожному було помітно, – написав Андронов у Советский спорт.

Коментарі ()