Головне

Вихід на Мундіаль – справжнє свято для кожного футболіста

12.10.2017 10:31 2042 0
Вихід на Мундіаль – справжнє свято для кожного футболіста

На ЧС-2018 у Росію путівки вже вибороли такі збірні, як Бразилія, Іран, Японія, Мексика, Бельгія, Корея, Саудівська Аравія, Німеччина, Англія, Іспанія, Нігерія, Коста-Ріка, Польща, Єгипет, Ісландія, Сербія, Франція, Португалія, Аргентина, Уругвай, Колумбія, Панама, а також Росія - організатор змагання.

На перший погляд здається, що все прогнозовано, але насправді, цікавих поєдинків вистачало. Взяти хоча б перемогу збірної Аргентини в останньому турі, яка лише завдяки хет-трику Ліонеля Мессі встигла забронювати собі місце в Росії.

Крім того, було цікаво спостерігати за поєдинками чинних чемпіонів Європи португальців, які зуміли дотиснути швейцарців та пройти у фінальну стадію Чемпіонату Світу 2018 лише в останньому турі своєї відбіркової групи.

Серед головних несподіванок можна виділити збірні Панами та Коста-Рики. Святкування були відчайдушні і можна не сумніватися, що це свято триватиме в їх країнах ще дуже довго.

Загалом, досить круті футбольні "бійці" намічаються, а отже сумувати найближчим літом точно не доведеться. 

Португалець Кріштіану Роналду привітав свою команду з виходом на ЧС

Great team effort! Thank you all for your support. Russia, here we come!!👍🏽🇵🇹

Допис, поширений Cristiano Ronaldo (@cristiano) Жов 11, 2017 о 2:45 PDT

Ось такі круті селфі робили гравці Коста-Рики після фінального свистка арбітра

Гравець збірної Колумбії Хамес Родрігес також вирішив трохи висвітлити подію у себе на сторінці в Instagram одразу після гри з Перу (1:1) і потрапляння на світовий форум.

Estamos en el mundial, Orgulloso de ustedes muchachos. Gracias por tanto.

Допис, поширений James Rodríguez (@jamesrodriguez10) Жов 10, 2017 о 6:49 PDT

Нападник збірної Польщі Роберт Левандовськи привітав своїх партнерів по команді і всю державу з подією світового масштабу

Polska!🇵🇱🇵🇱🇵🇱Proud!

Допис, поширений Robert Lewandowski (@_rl9) Жов 5, 2017 о 11:10 PDT

Не могли ми оминути й головного суперника збірної України – Хорватію. Злий "Геній" Андрей Крамарич відзначився дублем в ворота нашої команди, чим змусив капіталювати Андрія Шевченка і Ко*. Андрей став героєм зустрічі та вивів свою збірну, як мінімум до раунду плей-офф ЧС-2018. Емоції не передати словами!  

Зірковий француз Поль Погба не приймав участі в останньому матчі відбору через травму, проте одразу по завершенню поєдинку привітав своїх партнерів по збірній з потраплянням до фінальної стадії Чемпіонату Світу - 2018, котрий найближчим літом пройде на футбольних полях Росії.

Коментарі ()