Головне

Збірна України вирушила на матч проти Косова без Марлоса

05.10.2017 10:31 1209 0
Збірна України вирушила на матч проти Косова без Марлоса

Збірна України чартерним рейсом вілетіла в Албанію на матч проти Косова.

У складі української національної команди - 22 футболістів. З числа викликаних на поточний збір виконавців в Україні залишилися Віктор Коваленко і Олександр Зінченко, які не зможуть зіграти в майбутньому матчі через перебір жовтих карток. В Україні залишився новачок національної команди Марлос.

Таким чином, в поєдинку з Косово головний тренер збірної України Андрій Шевченко зможе розраховувати на наступних виконавців.

Воротарі: Андрій П'ятов ("Шахтар"), Максим Коваль ("Динамо"), Андрій Лунін ("Зоря").

Захисники: Іван Ордець ("Шахтар"), Євген Хачеріді ("Динамо"), Павло Лук'янчук (Олімпік), Едуард Соболь ("Славія", Чехія), Микола Матвієнко, Ігор Пердута (обидва - "Ворскла"), Олександр Кучер ("Кайсеріспор", Туреччина).

Півзахисники: Денис Гармаш, Володимир Шепелєв, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський (всі - "Динамо"), Тарас Степаненко ("Шахтар"), Олександр Караваєв ("Зоря"), Андрій Ярмоленко ("Боруссія" Д, Німеччина), Руслан Ротань ("Славія", Чехія), Євген Коноплянка ("Шальке", Німеччина), Руслан Малиновський ("Генк", Бельгія).

Нападники: Артем Кравець, Артем Бесєдін (обидва - "Динамо").

Нагадаємо, що через травми не зіграють зі збірною Косова Богдан Бутко, Ярослав Ракицький, а також півзахисник київського Динамо Віктор Циганков, який травмувався на одному з останніх тренувань, пише dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()