Головне

Беленюк: Зараз усі невдачі, і в спорті, списуються на цей конфлікт, на так зване АТО

01.09.2016 21:58 25127 0

В Україні наразі дуже багато списується на конфлікт, який називають антитерористичною операцією.

Про це заявив срібний призер Олімпійських ігор 2016 року з греко-римської боротьби Жан Беленюк, слова якого наводить "Апостроф".

"Знаєте, у нас зараз дуже багато списується на цей конфлікт, на так зване АТО. Всі проблеми, чого не доторкнися. Я так розумію, що уряду вигідно підтримувати цей уповільнений конфлікт. Щоб просто всі ці невдачі, всі непопулярні дії списувати на те, що у нас війна", - сказав він.

"Я насправді не знаю, що відбувається в АТО, я там не був. Знаю тільки людей, які там побували та розповідають, що там і торгівля зброєю, і всім іншим. Ну а що стосується спорту - він покинутий на дальню поличку та чекає кращих часів, які незрозуміло коли настануть", - додав спортсмен.

За словами Беленюка, антитерористична операція не може тривати стільки часу, і це вже якась гібридна війна, гібридний конфлікт, задіяний у багатьох сферах.

"Мене, звичайно, дуже дивує, що наш головнокомандувач, гарант нашої конституції має бізнес у Російській Федерації. Ось над цим уже варто дуже сильно задуматися. Якщо він справді вважає, що це війна, що Росія - це агресор... Не знаю, я там не був, але те, що конфлікт такий ось уповільнений і буде дуже затяжним - це вже зрозуміло", - зауважив він.

"Поки у нас ця влада зараз, поки не буде зміни еліт, поки при владі люди, які, по суті, розгорнули всі ці справи... Загалом потрібні якісь зміни. Може, будуть якісь перевибори, і люди зможуть вплинути на це", - вирішив борець.

Нагадаємо, президент Федерації боротьби Росії запевняв, що Беленюк благав забрати його у Росію.

Жан Беленюк. Світлина apostrophe.com.ua
Коментарі ()