Головне

Тимощенко став третім на етапі Кубку світу з п'ятиборства в Угорщині

08.05.2017 09:15 424 0

Павло Тимощенко, срібний призер Олімпійських Ігор у Ріо, став бронзовим призером третього етапу Кубку світу із сучасного п'ятиборства, що пройшов в угорському Кечкеметі.

Українець до останніх метрів претендував на перемогу, але все ж поступився Валентену Праду з Франції та Бенедеку Деметеру з Угорщини.

Після плавання та фехтування Тимощенко займав 11-е місце, причому він у той момент йшов лише третім з українців. Павло Зведенюк навіть був лідером змагань, а Денис Павлюк займав десяте місце.

Кінь Зведенюка у конкурі відмовлялася брати бар'єр, через що українець з лідерів перейшов в аутсайдери, інформує xsport.ua.

Тимощенко перед останньою дисципліною п'ятиборства, "комбайном", опинився на восьмому місці - всього у 15 секундах позаду угорця Деметера.

За весь "комбайн" Павло допустив лише два промахи. Втім, після останньої стрільби за спиною українців опинилися Деметер і Прад. Француз зробив потужний ривок і відірвався від конкурентів. Тимощенко зробив відчайдушну спробу наздогнати француза, але підтягнув за собою Деметера, який на фінішній прямій зумів випередити Павла.

Нагадаємо, наприкінці березня Тимощенко переміг на етапі Кубка світу у Каїрі.

 
Коментарі ()