Українська правда

Львів прийме кваліфікаційний раунд чемпіонату Європи зі спідвею

Сергей Шемшученко — 13 червня 2010, 23:11

26 червня у Львові відбудеться третій кваліфікаційний раунд особистого чемпіонату Європи зі спідвею.

У турнірі візьмуть участь представники дев'яти країн: Болгарії, Італії, Латвії, Росії, Словаччини, Словеніїї, Фінляндії, Чехії та України, повідомляє прес-служба "СКА-Спідвей".

Ці перегони стануть генеральною репетицією та водночас важливим випробуванням перед знаковим наступним сезоном. У 2011 році Україна отримала право прийняти одразу два великих турніри: четвертьфінал юніорської першості Світу та фінал особистого чемпіонату Европи.

Організаційний комітет з підготовки та проведення у Львові особистого чемпіонату Європи зі спідвею очолив голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль..

«Відтепер ми повністю спокійні за стан підготовки до чемпіонату Європи-2010, який стане головною перевіркою перед ще більш престижними та значущими міжнародними стартами, що відбудуться наступного року у Львові. - наголошує віце-президент Федерації мотоспорту України, президент клубу «СКА-СПІДВЕЙ» Сергій Лятосінський. - Ми відчули, що відповідальність, яку ми взяли на себе, повністю розділяють люди, які визначають пріоритетні напрями розвитку Львівського регіону. Вірю, що за такої підтримки Львівської облдержадмінстрації, та міської влади, ми на «відмінно» впораємося з усіма організаційними питаннями і подаруємо гостям та мешканцям нашого міста велике спортивне свято, яке визначить кращих гонщиків Європи».