Українська правда

Команда Renault готує великі оновлення на Гран Прі Бахрейну

Сергей Шемшученко — 3 квітня 2017, 12:44

Renault планує зробити великий крок у розвитку боліда перед Гран Прі Бахрейну, що має дозволити команді регулярно боротися за очки.

Французький автовиробник пережив складний вікенд на Гран Прі Австралії, де Джоліон Палмер потрапив у аварію на п'ятничній практиці, а Ніко Хюлькенберг фінішував у гонці лише 11-м.

Хоча команда сподівалася досягти більшого на старті сезону, керуючий директор Renault Сіріль Абітбуль бачить у боліді великий потенціал - особливо з урахуванням оновлень, які зовсім скоро будуть доступні до використання.

"У нас команда, яка продовжує зростати, у нас багато чого попереду", - сказав Абітбуль у коментарі Motorsport.com.

"Але я впевнений, що наші прямі конкуренти, такі як Toro Rosso та Force India, які були на висоті в Австралії, також не сплять та готують якісь оновлення. Тому цікаво буде подивитися, хто ж розвивається краще. Гадаю, ми маємо потенціал", - зазначив він.

"Ми знаємо, що у нас є в кишені, тому це нас захоплює. Якби ми могли б цим скористатися прямо зараз, то безсумнівно легко заробили б залікові бали", - запевнив директор команди.

Абітбуль також відповів, коли ж варто очікувати цих оновлень.

"У нас будуть оновлення на трьох перших етапах, і кожного разу завдяки цьому ми покращуватимемо час на колі. Але ми не одні такі. Попереду дуже конкурентний сезон, всім буде складно, боротьба буде жорсткою і потрібно виконувати свою роботу надзвичайно добре, щоб досягти прогресу", - сказав він.

"Це стосується і нас, і Ferrari, і Mercedes із Red Bull", - наводить слова Абдуля ua.motorsport.com.