Українська правда

Южненський "Хімік" проти створення ПБЛ, а Волков готовий до дискусій

Сергей Шемшученко — 20 червня 2008, 15:46

"У листі більше демагогії, ніж реальних перспектив переходу на професійні рейки, тому говорити, власне, поки нема про що", - сказав у коментарі виданню "Комерсант-Україна" президент бронзового призера чемпіонату України Сергій Назаренко.

Президент Федерації баскетболу Олександр Волков у коментарі basket.com.ua оцінив ситуацію трохи стриманіше: "Мені хотілося б бачити не тільки відкриті листи, але й предмет обговорення. Коли всі клуби й федерація одержать дійсний проект Ліги, тоді й можна буде про щось говорити, із чимсь погоджуватися чи ні. Готовий сам взяти участь у дискусії й розробці, але поки що говорити немає про що".

Президент дебютанта суперліги БК "Донецьк" Сергій Дядечко, коментуючи відкритий лист, зазначив, що він, приміром, за збільшення кількості матчів у Суперлізі, але при цьому хотів би, щоб питання з Лігою не нашкодило українському баскетболу, а перехід на професійні рейки не супроводжувався конфліктом.

Віце-президент "Азовмаша" Борис Малецький від коментаря поки що утримався, але пообіцяв розповісти про своє бачення проблеми на найближчій президії ФБУ.

За матеріалами "Комерсант-Україна" і basket.com.ua