Українська правда

"Донецьк" програє команді з другого російського дивізіону

Сергей Шемшученко — 26 серпня 2008, 10:23

Ще один товариський матч на литовському зборі провів БК "Донецьк". Цього разу суперником донеччан був баскетбольний клуб "Союз" Заріччя (Росія). У цій грі була надана можливість відпочити лідерам команди, на майданчик вийшли молоді гравці.

Перші дві чверті БК "Донецьк" контролював ситуацію на майданчику і мав перевагу у 6-8 очок, але після перерви "свіжіші" гравці "Союзу" підвищили темп і змогли піти у відрив на 14 очок.

За допомогою агресивного захисту в останній чверті наші баскетболісти скоротили відставання до 4 очок, але тактика "швидкого фолу" на останніх хвилинах себе не виправдала, росіяни реалізували 8 з 8 штрафних кидків і довели матч до перемоги з рахунком 82-75.

Кращими у складі української команди були: К. Бургесс 19 очок + 9 підбирань +2 блокшоти + 2 гольових передачі, О. Коженець 11 очок + 5 підбирань, Р. Луценко 11 очок + 3 гольових передачі.

У неділю команда повернулася до Донецька, а вже 30 серпня запланований виліт на завершальний тренувальний збір до Іспанії. На цьому зборі очікується прибуття всіх новачків команди, окрім гравців національної збірної України - братів Кривичів і Забірченка.

БК "Донецьк"