Українська правда

Тренерів "Одеси" та "Грифонів" оштрафували і попередили втратою ліцензії

Сергей Шемшученко — 22 січня 2009, 21:17

Так на 1000 грн. був оштрафований наставник "Грифонів" Саша Вржина, що останнім часом на прес-конференціях дозволяв собі надто різкі висловлювання на адресу арбітрів.

Щоправда в цьому компоненті молодий тренер кримчан відстає від свого більш авторитетного одеського колеги Віталія Лебединцева, котрий фактично всі свої виступи в пресі супроводжує випадами в бік рефері.

Відповідно, наставник "Одеси" був оштрафований на 5000 грн. Наступні попередження для цих спеціалістів можуть завершитися навіть втратою тренерської ліцензії.

Також на 5000 грн. стане біднішим почесний президент "Політехніки-Галичини" Олександр Лазорко - за поширену в інтернет-виданнях публікацію "Це просто суддівське свавілля" і образи рефері після поєдинку "Політехніка" - "Будівельник".

Продовжилася серія санкцій на клубі "Будівельник" - в якості першого попередження клуб оштрафований на 2000 грн. за незадовільну роботу з вболівальниками: як відомо, за відвідуваністю домашніх матчів - "Будівельник" один за останніх клубів Ліги.

Дніпропетровський "Дніпро" мусить сплатити 2000 грн. за відсутність окремої роздягальні для арбітрів (що вимушені користуватися роздягальнею для однієї з команд), "Одеса" побіднішає на 3000 грн. за незадовільну роботу суддів-секретарів підчас домашніх матчів команди, ну й нарешті "Грифони" заплатять 5000 грн. за стан роздягальні для команд-гостей - це приміщення від початку сезону було головною темою для скарг гравців Ліги.

ukrbl.com