Українська правда

Бродський об'єднає ліги тільки після відставки Волкова

Сергей Шемшученко — 10 березня 2009, 18:59

Президент Української баскетбольної ліги Михайло Бродський погодиться на об'єднання двох чемпіонатів тільки після відставки президента федерації баскетболу України Олександра Волкова.

Про це Бродський заявив у інтерв'ю офіційному сайту ліги.

"У наступному сезоні дві українські баскетбольні ліги об'єднаються в одну, та передумовою для злиття стане відставка Олександра Волкова з посади президента Федерації баскетболу України. Це мій прогноз, прогноз президента Української баскетбольної ліги", - сказав керівник УБЛ.

На його думку, важлива проблема в співпраці з Волковим - його це фінансова діяльність на посту глави ФБУ.

"Його попередник Зураб Хромаєв не хотів звітувати перед громадською організацією, куди він дівав гроші, - тепер точно також веде поводить Волков, другий рік, вибачте, "відморожуючись" з приводу фінансової звітності", - наголосив Бродський.

За словами керівника нової ліги, він продовжує наполягати: "якщо людина не звітує, куди він діває чужі гроші, значить - він їх вкрав".

"По-іншому я не вважаю. Наприклад, наскільки мені відомо, на розробку нового сайту ФБУ витрачено більше 100 тис. дол., хоча його красна ціна раз у 10 менше", - додав Бродський.

Як вважає президент УБЛ, важливо згадати про принцип прийняття рішень, що панує у Федерації: "у президії ФБУ засідає група функціонерів з БК "Київ", завдяки цим голосам Волков проводить всі потрібні йому рішення".

"Про жодну демократію демократії у цій громадській організації мови бути не може, оскільки вона функціонує під вирішення завдань головним чином одного клубу, що належить відомому газовому олігарху", - зазначив Бродський.