Українська правда

Лукашов: Не знаю, хто такий Фрателло, але іноземець у збірній - це серйозний крок

Сергей Шемшученко — 3 червня 2011, 21:41

Рішення про запрошення на посаду головного тренера збірної України з баскетболу американця Майка Фрателло є неоднозначним, але, безперечно, цікавим.

Таку думку офіційному сайту Федерації баскетболу України висловив кандидат до національної команди Денис Лукашов.

"Я чув про призначення нового тренера, але мене поки-що туди ніхто не викликав. Є кілька причин, через які я просто зараз не можу припинити тренування і відповчивати", - сказав він.

За словами Лукашова, йому треба відновитися від зимової травми п'яти, а останні два тижні баскетболіст "Будівельника" догравав буквально на знеболювальному.

"Про призначення нового тренера збірної багато різних думок. Чесно сказати, я ніколи не стежив за НБА і не знаю, хто такий Майк Фрателло. Але судячи з відгуків обізнаних людей, це спеціаліст виского класу", - каже Денис.

"Знову-таки, він працював із Олександром Анатолійовичем Волковим, вони добре знайомі. Я думаю, це серйозний крок, на який люди б не пішли просто так. Думаю, наше керівництво знає, на що він здатний, ну а далі вже буде видно. Я сподіваюся, що мене викличуть, і я матиму шанс познайомитися із Фрателло ближче", - зізнався він.