Українська правда

Кубок Азовмашу: у фіналі зустрінуться господарі та "Тріумф"

Сергей Шемшученко — 18 вересня 2011, 19:31

У перший ігровий день Кубка Азовмашу відбулися півфінальні ігри, за підсумками яких до фіналу вийшли господарі та "Тріумф".

У першому півфіналі лідер "Тріумфу" Дейвон Джефферсон, який у підсумку здобув 27 очок і 14 підбирань, не залишив "Одесі" шансів. Підопічні Олега Юшкіна поступилися люберецькому клубу, що домінував протягом усієї гри, з рахунком 58:82.

14 очками у складі "акул" відзначився Віллі Дін. Шон Кінг записав на свій рахунок 13 пунктів, Ростислав Кривич - 11.

Цікаву гру, сповнену інтриги, подарували вболівальникам "Азовмаш" і "Черкаські Мавпи". Команда Володимира Холопова все ще грає без основного першого номера - Войдана Стояновскі, який має шанс приїхати до Черкас у якості бронзового призера Євробаскету. Однак це не завадило їй нав'язати господарям боротьбу та перевести гру в овертайм. І лише в додатковій п'ятихвилинці "леви" дотиснули втомленого суперника.

Дабл-даблом у складі "Азовмашу" відзначився Радослав Ранчік, на рахунку якого 18 очок та 11 підбирань. 18 очок також в активі Деніела Юінга. Артур Дроздов, котрий був одним із найкращих на паркеті, здобув 11 очок.

Мільян Пуповіч приніс "Черкаським Мавпам" 17 очок. По 11 пунктів на свій рахунок записали Морріс Олмонд та Іварс Тіммерманіс, який перебуває в команді на перегляді.