Українська правда

Буррт: Матчі зірок Суперліги з кожним роком все краще

Сергей Шемшученко — 28 лютого 2012, 17:24

Український баскетбол поступово розвивається у вмінні робити шоу, що проявляється у прогресі в організації Матчів зірок Суперліги.

Про це заявив сайту "Дніпра" гравець команди Стівен Буррт, котрий отримав нагороду найкращого гравця останньої зустрічі.

"Я чудово провів час. Це був дуже хороший досвід. Отримати шанс бути частиною української команди, грати в повну силу, набрати багато очок в кінці гри, спостерігати і змагатися з моїми друзями - американцями і виграти. Це дійсно феноменальний досвід", - захоплений він.

"Це було захоплююче. Ми дивилися багатьох конкурсантів. Вони дуже старалися і дійсно хотіли виграти. Титул MVP? Я не планував його, просто намагався грати так цікаво, наскільки можливо. Ми хотіли виграти. Ми хотіли отримати шанс виграти Матч всіх зірок", - продовжив натуралізований американець.

"Я думаю, що всі Матчі зірок за три роки були прекрасні, якщо чесно. Я насолоджувався щороку. Вони ставали краще з кожним роком. Я думаю, феєрверки, освітлення і все, що вони робили, це стає краще з кожним роком. Щороку однаково те, що гравці збираються, проводять добре час, змагаються. Це шанс на один вечір бути друзями і при цьому змагатися", - закінчив Буррт.