Головне

Президент Лейкерс: Михайлюк саме той гравець, якого ми шукали

18.07.2018 20:30 2632 0
Президент Лейкерс: Михайлюк саме той гравець, якого ми шукали
Президент Лейкерс Меджик Джонсон вважає, що український баскетболіст Святослав Михайлюк гравець із високим баскетбольним елементом.

«Ще в минулому році я звернув на нього увагу, як і наша скаутська служба. Роб Пелінка спостерігав за ним у матчах конференції Big-12. Канзас - дуже хороша команда. Михайлюк захищався проти деяких більших за габаритами суперників. Це мене дійсно вразило. Тобто, Михайлюк - не просто шутер. Він вміє добре захищатися. Але він додав у своїй арсенал ще один елемент, який ми не бачили в минулому році - здатність розводити м'яч", - сказав президент озерних.

"Ми щасливі, тому що вибрали Михайлюка на драфті. Зараз він може не тільки кидати, але і вести м'яч, проходити під кільце. Він успішно працює лівою і правою рукою. Важливим є той факт, що Святослав володіє високим інтелектом. На драфті ми шукали гравців саме з високим баскетбольним IQ. Мені подобається особисто бути присутнім на переглядах гравців. Я приходив в зал і дивився, як гравці реагували на ту чи іншу ситуацію. Виходячи з цього і був зроблений наш вибір на драфті", - наводить слова Джонсона Basket.com.ua.


Коментарі ()