Головне

Кубок світу. Збірна України в естафеті стала четвертою

11.01.2017 16:46 3357 0

Чоловіча збірна України посіла четверте місце в естафеті на етапі Кубка світу в німецькому Рупольдингу. У першій половині гонці українці йшли в медальній зоні. Артем Прима припустився лише одного промаху на стійці і зумів передати естафету Сергію Семенову п`ятим.

Провальним видався стартовий етап для Німеччини, що пішла на коло штрафу та Франції. Не пішла стрільба в Сімона Фуркада, котрий ледве вклався у три додаткові патрони.

На другому етапі Семенов двічі промахнувся у стрільбі лежачи та одного разу на стійці. Але і суперники Семенова не були точними, окрім росіянина Шипуліна. На трасі Семенов додав у швидкості і зумів передати естафету Семакову другим.

Семаков на першій стрільбі бив без промаху, а на стійці два "молока" і не такий швидкий біг. Естафету Віталій Кільчицький приймає шостим з відставанням від росіян в 52.9 секунди.

Шансів поборотися за медаль у Кільчицького було не так і багато. Норвежець Свендсен та німець Шемпп були влучними і швидкими. Причому останній вогневий рубіж Кільчицький пройшов за 17 секунд. Але за подіум не вдалося побротися.

Гонку за золото в росіянина Бабікова на фініші виграв норвежець Свендсен. Бронза в команди Німеччини. Збірна Франції лише дев`ята, а гонку закінчував Мартен Фуркад.

Кубок світу з біатлону 2016/2017

Рупольдинг, Німеччина

Естафета

11 січня

Чоловіки

1.Норвегія (0+5) 1:13:40.7
2.Росія (0+2) +5.1
3.Німеччина (1+9) +23.5
4.УКРАЇНА (0+6) +28.0
Артем Прима, Сергій Семенов, Володимир Сємаков, Віталій Кільчицький
5. Чехія (1+9) +32.6

Коментарі ()