Головне

СAS призупинив дискваліфікацію української біатлоністки Абрамової

31.01.2017 20:21 5076 0

Українська біатлоністка російського походження Ольга Абрамова, яка була дискваліфікована на початку 2016 роки за вживання мільдроната (мельдоній), може повернутися на офіційні змагання вже 3-4 лютого.

За рішенням Спортивного Міжнародного Суду в Лозанні (CAS), дискваліфікація Ольги припинена з 31 січня до остаточного рішення суду.

Відповідний лист отримала Федерація біатлону України.

Засідання відбудеться в найближчий четвер, 2 лютого - це ці два дні, які дають можливість українській команді заявити Ольгу на етап Кубка IBU в Осрблі, Словаччина.

Нагадаємо, Ольга Абрамова була дискваліфікована на один рік в лютому 2016го за сліди сумно відомого препарату мельдоній, знайдені в її пробі.

У Осрблі пройде останній перед чемпіонатом світу офіційний старт, і Ользі треба прийняти в ньому участь, щоб підтвердити свою готовність до чемпіонату світу - він стартує 9 лютого в Гохфільцені, і Урош Велепець неодноразово говорив, що розраховує на ньому на Ольгу Абрамову.

Термін дискваліфікації закінчується 3 лютого, і, якби його не скоротили, Абрамова не змогла б заявитися на гонки, зазначає Хsport.

Раніше повідомлялося, що Абрамова відмовилася від здачі допінг-проби "Б".

Також була інформація, що відсторонення Абрамової та Тищенка триватиме до закінчення досліджень WADA

Ольга Абрамова. Світлина Хsport
Коментарі ()