Головне

Коукалова: В Росії існувала допінгова система

04.12.2017 23:31 1067 0
Габріела Коукалова

Існує достатня кількість доказів того, що в Росії існувала інституційна допінг-система.

Про це написала чеська біатлоністка Габріела Коукалова в своєму Facebook.

"Російських спортсменів викривали в застосуванні допінгу у багатьох видах спорту. Ми, спортсмени знаємо, хто підозрюваний. Побоювання з приводу застосування допінгу були і раніше, але не було доказів", - заявила чешка.

"Тепер же вони є в достатній кількості. Вони з'являються регулярно, І це справжні докази, а не припущення. У Росії існувала система, це не було збігом", - наголосила Габріела.

"Іноді моїй команді не подобається те, що я пишу. Хтось навіть вважає мої заяви маркетинговою помилкою. Але я тут не для того, щоб догодити всім. Я - людина спорту. Мене стосується все, що відбувається в спорті", - зазначила володарка Кубку Світу.

"Я не маю нічого проти росіян як нації. У мене є друзі з Росії, і за своє життя я зустріла багато великих людей з цієї країни, яких я поважаю. На жаль, я змушена відокремлювати це від своєї роботи. Ми повинні зберегти біатлон і весь спорт чистим. Прагнення отримати медаль за будь-яку ціну і політичні амбіції не повинні перемагати спорті", - підсумувала Коукалова.

Раніше, Коукалова заявила, що не поїде на змагання до Росії.

Коментарі ()