Українська правда

Седнєв: Свої цілі я намагаюся не озвучувати, але головне - бути здоровим на першості світу

Сергей Шемшученко — 3 червня 2011, 22:55

Головним змаганням наступного сезону для лідера збірної України з біатлону Сергія Седнєва стане першість світу.

Про це, а також про підготовку до сезону, сам Седнєв розповів представникам офіційного сайту Федерації біатлону України.

"Думаю, першу половину літа я буду досить важко входити в підготовку, більше відновлюватися, тому що кінцівку минулого сезону я проводив на тлі хвороб - і на чемпіонаті світу, і в Холменколлені виступав не зовсім здоровим", - згадує він.

"Тому перше пару місяців треба готуватися дуже акуратно. Думаю, ми детально обговоримо ситуацію з тренерами і вирішимо, як рухатися далі", - продовжив Сергій.

"У минулому сезоні було багато яскравих і позитивних, і негативних вражень. Поліпшити хід, стабільність у стрільбі, синхронізація цих двох компонентів - все це дозволило минулої зими поліпшити результати, пережити багато приємних моментів. Хотілося б, щоб у майбутньому сезоні все це збереглося", - зазначив він.

"Свої цілі я намагаюся не озвучувати. Але вони, безумовно, є і я буду прагнути їх досягати. Ми спілкувалися з тренерами та обговорили подальший напрямок руху. Можу сказати, що головним для мене в майбутньому сезоні буде не захворіти і добре підготуватися до чемпіонату світу", - резюмував він.