Головне

Радіонов і Котляр стали чемпіонами України-2017 у дисципліні "Комбінована піраміда"

14.02.2017 13:45 490 0

Нещодавно у Житомирі завершився розіграш чемпіонату України 2017 року з більярдного спорту у дисципліні "Комбінована піраміда" серед чоловіків і жінок.

Новоспеченими чемпіонами країни стали Павло Радіонов та Ганна Котляр, інформує офіційний сайт Спортивного комітету України.

Радіонов розпочав свій шлях з перемоги над Анатолієм Менюком (4:2). Потім майбутній чемпіон здолав Віталія Грицая, віддавши тому лише одну партію (4:1). Так само завершився поєдинок в 1/16 проти Андрія Тихого. Жодної партії не віддав Павло своєму опонентові Івану Паську у матчі 1/8-ої (4:0).

Однак вже у чвертьфіналі потрібно було викластися у зустрічі проти Ігоря Литовченка (4:3), аби у півфіналі теж напружено битися за вихід у фінал з Андрієм Родіоновим (5:4).

"Золотий" двобій видався менш щільним: Станіслав Тимчий зумів взяти тільки дві партії (5:2) та став срібним призером ЧУ-2017. Бронза на рахунку Дмитра Білозерова й Андрія Родіонова.

Досить впевнено виступила у жіночій частині змагань Ганна Котляр. Представниця Києва виграла у Віри Меденко (3:0), потім перемогла Вікторію Іванову та Любов Жигайлову (обидві зустрічі завершилися з рахунком 3:1).

Не зуміла перейти дорогу майбутній чемпіонці і Марія Турчина, минулорічна переможниця ЧУ у цій дисципліні. Півфінал продемонстрував перевагу Котляр (4:2). У фіналі Ганна зустрічалася з Жанною Шматченко, яку перемогла з рахунком (4:2). Бронзові відзнаки отримали Турчина і Тетяна Тучак.

Першість України у Житомирі була відбірковою до чемпіонату світу 2017 року з комбінованої піраміди.

 
Коментарі ()