Головне

"Привіт" Громову та Тимощуку з Києва, і респект Гладкому. ФОТО

18.03.2017 23:20 Адміністратор Чемпіона 4455 0

Ультрас Динамо у п'ятницю, 17 березня, сколихнули інформаційний простір своїм банером на матчі 22-го туру УПЛ проти Чорноморця.

Написано на ньому було "Перебіжчик гірший за ворога. Гроші не замінять честі!".

Слово "гроші" було пофарбоване у кольори нашого "улюбленого" північно-східного сусіда, а слово "честі" - у національні та приємні серцю кольори.

Таким чином фанати Динамо, так би мовити, вбили відразу двох зайців.

Очевидно, що цей банер адресовувався Артему Громову, який вирішив продовжити кар'єру у російському чемпіонаті - у Крильях Совєтов.

Але цей "привіт" від ультрас можна і передати Анатолію Тимощука, котрий напередодні увійшов у тренерський штаб санкт-петербурзького Зеніту.

І щоб не розказували всякі Селезньови, як їм потрібно годувати сім'ю, адекватні люди в Україні добре розуміють, що не варто їхати заробляти "гроші" у країну, що є агресором.

І який же тепер респект хочеться висловити Олександру Гладкому, який запевнив, що він не поїде до Росії, як би його Динамо в особі керівництва клубу не хотіло туди сплавити.

 

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()