Головне

Іспанія поступилася Росії? Краще подивіться, як фурія роха вигравала ЧС-2010

03.07.2018 13:55 Адміністратор Чемпіона 3591 0
Іспанія поступилася Росії? Краще подивіться, як фурія роха вигравала ЧС-2010

1 липня на чемпіонаті світу-2018 сталася прикра несподіванка: збірна Іспанії, яку багато хто вважав фаворитом першості, не спромоглася обіграти Росію, поступившись господарям у серії пенальті

І це у матчі, в якому усі очікували розгрому росіян - бодай так, як це зробив Уругвай. Проте у лавах Іспанії не знайшлося свого Луїса Суареса чи Едісона Кавані. Не було у цій команді і чудових Фернандо Торреса, Карлеса Пуйоля, Давіда Вільї, Ікера Касільяса, а Давід Сільва, Андрес Іньєста вже не далеко не ті, якими були ще декілька років тому. 

Ці футболісти були ковалями перемог іспанців у ПАР. Фурія роха забивала не так багато, проте красиво, із розмахом та повною домінацією у вирішальних моментах. А головне - ті голи були забиті тоді, коли потрібно. 

Нагадаємо, що на стадії групового турніру Іспанія спочатку поступилася Швейцарії 0:1, потім перемогла 2:0 Гондурас та Чилі 2:1.  

У плей-офф іспанці здолала спочатку Португалію, потім Парагвай та Німеччину, а у фіналі - Нідерланди у додатковий час. Цікаво, що у нокаут-раунді Іспанія перегравала своїх суперників із рахунком 1:0.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()